Home / gezonde pauzehap op de a baron van dedemschool in dalfsen

gezonde pauzehap op de a baron van dedemschool in dalfsen

De school kreeg een gratis boodschappenpakket dat vol zat met verantwoorde tussendoortjes en uitdagende opdrachten. Op deze manier ervaarden de leerlingen hoe leuk en lekker gezonde pauzehappen kunnen zijn.

Niet alleen het snoepen van tomaten en komkommers kwam aan de orde. In samenwerking met het bedrijf OerWater uit Dalfsen kregen de leerlingen van de A. Baron van Dedemschool een les over werking van oerwater. De leerlingen probeerden verschillen in water te proeven en gaan de komende periode verder onderzoeken wat het resultaat van oerwater op de groei van plantjes is.

Lees ook

Ontwerp Omgevingsvisie Dalfsen 1.0 nu in te zien

DALFSEN – Het eerste concept Omgevingsvisie van de gemeente Dalfsen is vanaf heden tot en …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.