Home / gezellige herfstbingos in beerzerveld

gezellige herfstbingos in beerzerveld

Vanaf 20.00 uur gaan de ballen rollen in de Garve aan de Westerweg 40. Vanaf 19.00 uur bent u reeds van harte welkom en kunt u zich gezellig onder het genot van een kopje koffie opmaken voor twee avonden onvervalst bingoplezier.

Er zijn weer fantastische prijzen te winnen. Veel levensmiddelen en vleesprijzen. De hoofdprijzen in de superronde zijn ditmaal waardebonnen. Beide vrijdagen valt er een bon van 100 euro te verdienen. Spanning tot aan de laatste bal. De organisatie ziet u graag op de herfstbingo in Beerzerveld.

Lees ook

Beregening in allerlei soorten en maten bij HeWi Watertechniek

(Advertorial) ALMELO – De winter is voorbij, het is tijd om te genieten van de …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.