Home / gemeente dalfsen zoekt sportkampioenen

gemeente dalfsen zoekt sportkampioenen

Voor deze huldiging is het college van burgemeester en wethouders op zoek naar sporters of sportteams (met een of meerdere sporters) uit de gemeente Dalfsen, die in de periode van 1 januari 2017 tot en met 31 oktober 2017 op provinciaal, nationaal of internationaal niveau kampioenschappen hebben behaald. Dit moeten echter wel de standaardteams of eerste teams van een vereniging zijn.

Aanmelden
Ben jij in de periode van 1 januari 2017 tot en met 31 oktober 2017 sportkampioen in één van bovenstaande categorieën geworden? Of ken jij een persoon die of een team dat aan het profiel voldoet? Meld jezelf of een ander (team) dan uiterlijk 10 november 2017 aan door het online aanmeldformulier op www.dalfsen.nl/sportkampioenen in te vullen. De gemeente gaat er vanuit dat de sporter(s) op de avond van de huldiging aanwezig is (zijn). Houd er rekening mee dat er een film van de sporter(s) gemaakt wordt. Deze film wordt tijdens de huldigingsavond getoond.

Nieuwjaarsreceptie 2018
De huldiging vindt plaats op dinsdag 2 januari 2018, tijdens de nieuwjaarsreceptie van de gemeente (van 19.00 – 21.00 uur), in de raadzaal van het gemeentehuis in Dalfsen. In het bijzijn van partners en/of familieleden, trainers, afgevaardigden van het gemeentebestuur en vertegenwoordigers van verenigingsbesturen wil de gemeente op een bijzondere manier stilstaan bij de behaalde sportprestaties.

Neem voor meer informatie contact op met een medewerker van de gemeente Dalfsen door te bellen met +140529, of stuur een mail naar sportkampioenen@dalfsen.nl.

Lees ook

Lampie

De jager die op roofvis jaagt, moet zijn gemak houden. Op de laatste zaterdag dag …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.