gemeente dalfsen trekt geld uit voor creatievelingen

  Wethouder Uitslag legt het doel van het innovatiebudget uit: “Met deze subsidie proberen we lokale organisaties te stimuleren om kunstige en creatieve ideeën te ontplooien en daarmee het culturele aanbod voor een nog breder publiek toegankelijk te maken. Daarmee willen we het voor inwoners en bezoekers nóg prettiger maken om te wonen, werken en recreëren in de gemeente”. Een aanvraag kan via de mail (gemeente@dalfsen.nl), voor 1 november 2017, ingediend worden. Op www.dalfsen.nl/cultuurbeleid staat meer informatie over de aanvraag.

  Schatkamer van Dalfsen – ruimte voor initiatief
  Het innovatiebudget kunst en cultuur is één van de drie subsidieregelingen uit het cultuurbeleid 2017-2020: “Schatkamer van Dalfsen – ruimte voor initiatief” .  Kijkend naar het culturele aanbod in Dalfsen, het rijke verenigingsleven, de beeldbepalende evenementen en de vele verhalen uit onze geschiedenis, dan kan gesproken worden van een rijke schatkamer. Al deze partijen en initiatieven geven de gemeente kleur. Binnen de cultuurnota staat centraal dat de gemeente ruimte geeft aan initiatief. In de afgelopen jaren is opgevallen dat er ontzettend veel initiatief en ambitie is op het gebied van kunst en cultuur en dit wil de gemeente graag verder ondersteunen, stimuleren en faciliteren. 

  LAAT EEN REACTIE ACHTER

  Vul alstublieft uw commentaar in!
  Vul hier uw naam in

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.