Home / geef je op voor de nacht van de nacht in dalfsen

geef je op voor de nacht van de nacht in dalfsen

Tijdens de Nacht van de Nacht worden landelijk duistere activiteiten georganiseerd. In Dalfsen kunnen bezoekers terecht bij Partycentrum Het Boskamp voor een nachtwandeling met aansluitend een huifkartocht. Dit in opdracht van de gemeente Dalfsen. Ook de gemeente Dalfsen doet mee en dooft de verlichting van het gemeentehuis op deze avond.

Nachtwandeling en huifkartocht
Bij Partycentrum ‘Het Boskamp’ wordt onder begeleiding van 3 natuurgidsen een natuurwandeling van een half uur langs het bos gemaakt. Daarna vindt er een huifkartocht in de omgeving van Dalfsen plaats. De groep wordt in tweeën gesplitst, de helft van de groep gaat eerst met de huifkar en onderweg , wordt er gewisseld.

Verzoek om geen zaklampen mee te brengen. De aanvang is om 19.30 uur bij Partycentrum ‘Het Boskamp’, Sterrebosweg 2 in Dalfsen.
Er worden die avond ook mooie verhalen voorgelezen en na afloop krijgt ieder een kop soep aangeboden.

Deelname is gratis, maar opgave is wel noodzakelijk. Wacht niet te lang, want er mogen maximaal 200 personen mee doen. Dit kan door een email te sturen naar info@hetboskamp.nl of per telefoon na 13.00 uur: (0529) 43 17 12.

Meer weten voor de Nacht van de Nacht en de activiteiten? Bezoek dan de website op www.nachtvandenacht.nl. Deelname is geheel gratis. Ook de soep. Opgave voor de Nacht van de Nacht kan nog tot en met donderdag 26 oktober 2017. Bij 200 stopt de inschrijving en elk jaar zit het vol!

Partycentrum het Boskamp
Sterrebosweg 2
7722 KG Dalfsen
Tel. 0529-431712
www.hetboskamp.nl
info@hetboskamp.nl

Lees ook

Start herinrichting voorplein gemeentehuis Dalfsen

DALFSEN – NTP B.V. is met de ondertekening van de bouwteamovereenkomst officieel de aannemer die …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.