Home / flash is weer gestart met hypotheekgroep competitie

flash is weer gestart met hypotheekgroep competitie

Vanaf de eerste ronde merkt de organisatie dat het niveau in alle poules stijgt. Dat wordt terug gezien in de uitslagen, het resulteert in kleine verschillen onderling en meer volleybalspel in het veld. Dit seizoen zijn er 2 nieuwe teams toe getreden, een team dames uit Dalfsen en een vriendengroepje uit Nieuwleusen. De organisatie ziet dat er een regionale behoefte wordt ingevuld. Veel teams komen uit de omliggende dorpen; Hasselt, Dalfsen, Hoonhorst, Ommen en Balkbrug. De meerderheid van de teams komt natuurlijk uit Nieuwleusen. Kortom: veel sportief plezier in sporthal De Schakel.

Lees ook

Ook in Dalfsen waren de winkeliers de lockdown beu

DALFSEN – “Ondanks dat er al iets was uitgelekt, heb ik met enige spanning en …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.