Home / fins kwartet treedt op in ommen

fins kwartet treedt op in ommen

Tijdens hun tour langs onder andere Mexico, het Verenigd Koninkrijk, België en Zweden maken de vier musici ook hun debuut in het Koninklijk Concertgebouw in Amsterdam; en aan de vooravond daarvan in Ommen. Het toeval wil dat ook de serie strijkkwartetten in Ommen 15 jaar bestaat.

De muziek die het kwartet meebrengt naar Ommen is van de Noorse componist Edward Grieg (strijkkwartet No.2 in F-groot), de Deense componist Carl Nielsen (strijkkwartet No.1 in g-klein) en natuurlijk van de Finse componist Jean Sibelius (strijkkwartet Op. 56 in d-klein).

Het Kamus Quartet speelt op prachtige oude instrumenten van onder andere Gagliano, Guidantus en Miremont. Het concert begint om 20.00 uur in Het Laer. Losse kaarten kosten 22,50 euro (inclusief pauze-consumptie); jeugdkaarten 5 euro.

Informatie en reservering: Hotel De Zon, tel. 0529-45 55 50. Kaarten zijn ook verkrijgbaar aan de zaal vanaf een half uur voor aanvang van het concert; echter het aantal plaatsen is beperkt en reservering wordt sterk aanbevolen.

www.kamusquartet.com

Lees ook

Online masterclass ‘Van de druppel naar de Vecht’

Meedoen vanaf de bank REGIO – Waterschap Drents Overijsselse Delta en waterschap Vechtstromen nodigen bewoners …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.