dub zn club in wh zwart hal

  Ditmaal gaat het om de zingende stewardess Ann Robbert, trompettisten Dieuwke Kloppenburg en Marije Koopmans, dwarsfluitiste Erica Vogel en baritonzanger Hans Dijkgraaf. Het gezelschap speelt werken van onder andere Mozart en GF Händel. Daarnaast brengen ze ook het lied ‘Don’t cry for me Argentina’ uit de musical Evita ten gehore.

  Aanvang is om 20.00 uur. De entree bedraagt 16 euro (kinderen tot en met 12 jaar gratis), inclusief koffie/thee met koek en een drankje en hapje na afloop. Reserveren kan via tel. 0572-371838 (Huetink) of 038-4224079 (Boks), per e-mail: adhuetink@gmail.com of via www.huetink-royalmusic.nl.

  LAAT EEN REACTIE ACHTER

  Vul alstublieft uw commentaar in!
  Vul hier uw naam in

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.