drankrijder uit dalfsen twee keer aangehouden

  Dat meldt RTV Oost.

  De Dalfsenaar werd vannacht aangehouden door de politie vanwege rijden onder invloed aangehouden, meldt RTV Drenthe. Hij werd overgebracht naar het politiebureau, waar zijn rijbewijs werd ingenomen.

  Opnieuw achter het stuur
  Nadat de man was vrijgelaten stapte hij in zijn auto, die voor het politiebureau was neergezet. Agenten zagen hoe de man vervolgens doodleuk wegreed en haalden hem nog geen achthonderd meter verderop wederom van de weg.

  Na deze tweede aanhouding, voor opnieuw rijden onder invloed én voor overtreding van het rijverbod, is de man ingesloten in het cellencomplex. Hij zit momenteel nog vast op het bureau, laat de politie weten.

  LAAT EEN REACTIE ACHTER

  Vul alstublieft uw commentaar in!
  Vul hier uw naam in

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.