Home / dommerdieck stijgt naar tweede plaats

dommerdieck stijgt naar tweede plaats

Bij beide teams ontbrak het de eerste tien minuten de zuiverheid. Daarna wist Dos Kampen het eerste doelpunt te maken, gelijk gevolgd door d’Ommerdieck met de 1-1. Dos Kampen wist elke keer raak te schieten, waarna d’Ommerdieck de stand weer gelijk trok: 2-2, 3-3. Na 4-4 kon d’Ommerdieck de kansen beter benutten en schoot viermaal achter elkaar raak.

De ruststand was 8-4. Ook in de tweede helft kreeg d’Ommerdieck veel ruimte om raak te schieten, maar dat lukte niet. Dos Kampen kwam op 8-5. Door prachtige akties van d’Ommerdieck wisten de spelers de stand op dubbele cijfers te brengen (12-6). In de laatste vijf minuten bepaalde Dos Kampen de stand op 13-8. Door deze overwinning staat d’Ommerdieck nu op de tweede plaats.

Doelpuntenmakers : Gerja Eijkenaar 3x, Jasper Batterink 3x, Stefan van Veldhuizen 2x, Jasper Ekkelenkamp 2x, Esther van Dijken 2x en Nienke Rijkeboer.

Zaterdag 14 oktober speelt d’Ommerdieck in Wierden tegen Blauw Zwart. Aanvang 15.30 uur.

Tekst: Loes van de Wetering

Lees ook

Ontwerp Omgevingsvisie Dalfsen 1.0 nu in te zien

DALFSEN – Het eerste concept Omgevingsvisie van de gemeente Dalfsen is vanaf heden tot en …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.