Home / dommerdieck sluit veldcompetitie winnend af

dommerdieck sluit veldcompetitie winnend af

“Het werd een wisselvallige wedstrijd. In ’t begin kreeg d’Ommerdieck veel kansen, maar kon ze niet afmaken. Wel wisten ze de achterstand weg te werken, door de gelijkmaker te scoren. Na 1-0 maakte Martin Alteveer gelijk en na 2-1 zorgde Gerja Eijkenaar voor 2-2. Het werd 3-2 en
d’Ommerdieck benutte de verkregen ruimte en kon daardoor achter elkaar scoren. Na een kwartier was de stand 3-6.

Daarna scoorden de teams om de beurt. Via 4-6 en 5-7 kwam DOS WK dichterbij. De laatste tien minuten voor rust was er chaotisch spel bij d’Ommerdieck. Er waren plaatsfouten en onnodig balverlies. DOS WK profiteerde hiervan en kwam dichterbij. De ruststand was 7-8.

Na rust kwam Nienke Rijkeboer in het veld voor Agnes Compagner. DOS WK maakte na twee minuten de gelijkmaker 8-8. En kwam zelfs voor met 9-8. Maar weer wist Martin Alteveer de gelijkmaker te scoren 9-9. En na 10-9 zorgde Gerja Eijkenaar ook nu weer voor de gelijke stand 10-10. Daarna werd het spel beter bij d’Ommerdieck en kwam de doelpuntenmachine op gang. Achter elkaar werd er raak geschoten en ballen onderschept. De stand was 10-16. DOS WK wist nog tweemaal te scoren, zodat de eindstand 12-16 werd.

Doelpuntenmakers: Martin Alteveer 3x, Gerja Eijkenaar 3x, Esther van Dijken 2x, Jasper Batterink 2x, Agnes Compagner 2x, Astrid Aalbers, Robert Batterink, Nienke Rijkeboer en Jasper Ekkelenkamp.

D’Ommerdieck is in de veldcompetitie op de tweede plaats geèindigd. Op 11 november begint in sporthal de Schakel de zaalcompetitie. DOmmerdieck speelt om 14.40 uur tegen ODIS 1 uit Elsloo (Fr).”

Lees ook

Ontwerp Omgevingsvisie Dalfsen 1.0 nu in te zien

DALFSEN – Het eerste concept Omgevingsvisie van de gemeente Dalfsen is vanaf heden tot en …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.