dalfsen presenteert nieuwe gemeentegids

  Mocht u na 23 oktober nog geen gids hebben ontvangen, dan kunt u deze afhalen op het gemeentehuis. Ook kunt u op de SmartMap een bladerbare versie (E-book) van de gemeentegids inzien.

  Naast de digitale gemeentegids kunt u gebruikmaken van de gratis Gemeentegids App. Met deze gids voor uw tablet of smartphone kunt u 1.9 miljoen actuele adressen in heel Nederland, altijd en overal raadplegen. U heeft hierbij de mogelijkheid om vanuit een vermelding een website te bezoeken of telefonisch contact op te nemen met een organisatie, vereniging of bedrijf. Ook leidt de App u vanaf de plek waar u zich bevindt naar de dichtstbijzijnde vestiging via de route functie.

  LAAT EEN REACTIE ACHTER

  Vul alstublieft uw commentaar in!
  Vul hier uw naam in

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.