dalen verdiend langs usv

  Het eerste kwartier had USV trouwens weinig in de melk te brokkelen en kwam de thuisploeg regelmatig vanaf de linkerflank in het strafschopgebied van de blauwwitten. Dat leverde in de 10e minuut ook het eerste doelpunt op. Een voorzet van Jelle de Rudder caramboleerde ongelukkig via Martijn Verburg langs keeper Martijn Scheper in het Nieuwleuser doel, 1-0.

  Hierna kwam USV beter in haar spel en was het een aantal keren dreigend voor het doel van Kevin Borgman. Dennis van der Veen was dicht bij de gelijkmaker maar zijn kopbal ging net langs de verkeerde kant van de paal.

  In de tweede helft bleef USV op zoek gaan naar de gelijkmaker. Mede door het ontbreken van een goede eindpass kwam die treffer er niet.

  Aan Daler zijde kwam die er in de 66e minuut wel en dat resulteerde ook in een 2-0 voorsprong. Tijmen Venhorst’s voorzet werd aangeraakt door een USV-verdediger en Scheper was ook dit keer volstrekt kansloos. Na een inschattingsfout in de blauwwitte defensie kon Alexander Velthuis tien minuten voor tijd nog de 3-0 op het scorebord laten aantekenen.
  De bemoedigende woorden van trainer Doldersum na afloop van de wedstrijd dat “USV een goed team is wat zeker punten gaat pakken”, moet voldoende vertrouwen voor de komende wedstrijden geven.

  Zondag staat voor USV de thuiswedstrijd tegen Weerdinge op het programma. Om 14.00 uur wordt er op sportpark Hulsterlanden afgetrapt.

  Meer foto's

  LAAT EEN REACTIE ACHTER

  Vul alstublieft uw commentaar in!
  Vul hier uw naam in

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.