dag van de mantelzorg in dalfsen

  Vervoerder TCR rijdt u graag van en naar Het Roode Hert in Dalfsen. Uiteraard kunt u ook op eigen gelegenheid naar Het Roode Hert komen. Het adres van Het Roode Hert is Hessenweg 14 in Dalfsen. U kunt kiezen uit:

  Donderdagavond 9 november de High Wine (19.30 uur tot 21.30 uur bij Het Roode Hert):
  Vrijdagmiddag 10 november de High Tea (14.00 uur tot 16.00 uur bij Het Roode Hert):
  Vrijdagavond 10 november de High Beer (19.30 uur tot 21.30 uur bij Het Roode Hert):

  De high wine óf de high tea óf de high beer is voor u als mantelzorger kosteloos. Aanmelden voor 1 november 2017 is noodzakelijk. Let op: vol=vol. Heeft u vragen of wilt u zich opgeven? Dat kan via aanmeldingenmantelzorg@swolemelerveld.nl of telefonisch via 0572-372882. Graag bij aanmelding vermelden op welke avond of middag we u mogen verwelkomen, of u gebruik wilt maken van het vervoer van TCR en waar u wilt opstappen.

  Voor opstapadressen en tijden mail: aanmeldingenmantelzorg@swolemelerveld.nl

  De organisatie, namens de gemeente Dalfsen, is in handen van: Zorgcafé Dalfsen, Werkgroep Mantelzorg Nieuwleusen, Werkgroep Mantelzorg Dalfsen, Werkgroep Mantelzorg Lemelerveld, Zorgspectrum Het Zand locatie Hulstkampen, Zorgcentrum Rosengaerde, ZGR Brugstede, Welzijnskoepel Dalfsen in oprichting (Mantelzorgteam Dalfsen).

  LAAT EEN REACTIE ACHTER

  Vul alstublieft uw commentaar in!
  Vul hier uw naam in

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.