cursus verhalen vertellen bij landschap overijssel

  Verhalenvertellers van spookverhalen weten vaak jong en oud ademloos te laten luisteren. Hoe krijg je jouw luisteraars zover dat ze net zo aandachtig naar jou luisteren wanneer jij vertelt over het leven van bijvoorbeeld een oude eik?

  De docente voor deze cursus is Els Baars. Zij leert je hoe je door middel van ongecompliceerde technieken zelf een kort verhaal vertelt en hiermee je luisteraars kluistert. Of dat nu kinderen of volwassenen zijn en of je nu vertelt over het leven van die oude eik of hoe de Lemelerberg is ontstaan, Els leert je een verhaal op te bouwen en hoe je de spanning erin krijgt en houdt. Dit wordt getraind aan de hand van originele oefeningen en natuurverhalen.

  Uiteraard kun je de aangeleerde basistechnieken ook gebruiken voor het vertellen van lange verhalen. Aan het einde van de cursusdag kunnen deelnemers niet alleen een kort verhaal op een bevlogen manier vertellen maar hebben ze ook geleerd zichzelf op een ‘natuurlijke’ manier voor te stellen.

  Inschrijven voor deze cursus (die hoogstwaarschijnlijk in Balkbrug gehouden wordt) doe je via www.kennisrijk.landschapoverijssel.nl of je belt tijdens kantooruren naar 0529 – 401 731. Voor meer informatie over de cursusinhoud kun je terecht bij Carin de Cloe via carin.decloe@landschapoverijssel.nl of 0529-408407 of 06-43814894.

  LAAT EEN REACTIE ACHTER

  Vul alstublieft uw commentaar in!
  Vul hier uw naam in

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.