constructiefouten oorzaak ongeluk zwembad carrousel

  Dat melden de Stentor en RTV Oost.

  Op het moment van het ongeluk werd gewerkt aan de renovatie van het dak. Het zwembad werd tijdelijk gesloten om de werkzaamheden af te kunnen ronden. De gemeente schakelde Aboma in om het ongeluk te onderzoeken.

  Uit het onderzoek is niet gebleken dat één partij aansprakelijk gesteld kan worden voor het ongeluk, schrijft de krant. De huidige constructie van het dak en het plafond zijn volgens de toen geldende voorschriften gebouwd, maar de eisen zijn in de loop van de tijd veranderd.

  Er zijn fouten gemaakt in de constructie van het hangende plafond. De aannemer kon niet voorzien dat de werkzaamheden in combinatie met het door vochtigheid verzwaarde isolatiemateriaal de ophangconstructie van het systeemplafond mogelijk zou kunnen beïnvloeden.

  LAAT EEN REACTIE ACHTER

  Vul alstublieft uw commentaar in!
  Vul hier uw naam in

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.