college dalfsen bezoekt hoonhorst

  De onderwerpen die in ieder geval besproken worden zijn o.a. de transformatie in het sociaal domein, de stand van zaken rondom de N35 en de vliegroutes Lelystad Airport. Het college hoort graag wat onder inwoners leeft. Daarom is er tijdens de informatieavond de mogelijkheid vragen te stellen aan de collegeleden.

  U kunt uw vraag vooraf ook mailen naar e.zwiers@dalfsen.nl. Dat kan tot uiterlijk maandag 30 oktober. Uw vraag wordt dan tijdens de avond beantwoord. De wijkuitvoerder is aanwezig om vragen op het gebied van de openbare ruimte te beantwoorden.

  De informatieavond begint om 20.00 uur en vindt plaats bij Kappers. Plaatselijk Belang Hoonhorst en het college van burgemeester en wethouders heten u van harte welkom.

  LAAT EEN REACTIE ACHTER

  Vul alstublieft uw commentaar in!
  Vul hier uw naam in

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.