Home / collectieve wanprestatie van ozc ommen

collectieve wanprestatie van ozc ommen

Tekst: Willem Lampe

“Ik kan er kort over zijn”, sprak Weteringe sip. “Een voldoende voor de grensrechter en de verzorger, de rest was onder de maat. Ver onder maat zelfs. Een collectieve wanprestatie. Waar dat aan ligt? Zeg het maar. Soms is dat ongrijpbaar. Maar we moeten ons doodschamen voor onze supporters. Verder ga ik er van uit dat we de slechtste wedstrijd van het seizoen nu al achter de rug hebben. Nou ja, dinsdag trainen en vooruit kijken.”

In een verder van incidenten gespeende wedstrijd zaten de bezoekers al voor rust op rozen. Jeroen Everts en Robin Bijl zorgden ervoor dat OZC met 2-0 achter richting thee ging. Na de onderbreking ging het razendsnel verder bergafwaarts. Nog voor het uur om was, was de wedstrijd gespeeld. Eerst Brian Okken en daarna Hendrik Everts gaven het scorebord een dramatische aanblik. 0-4, het stond er echt. “We maken er verder geen woorden aan vuil”, vond Weteringe.

Stand 3D: ZZVV 3-9 (+7), LTC 3-9 (+6), Lutten 3-7, OZC 3-6, Hardenberg ’85 3-4 (0), SCD ’83 3-4 (0), Hoogeveen 3-4 (0), FDS 3-4 (-4), Hollandscheveld 2-3 (+3), Tonego 3-3 (-1), BSVV 3-3, SVN ’69 3-1, Fit Boys 2-0 en SCN 3-0.

Lees ook

De Vechtdalverbinding: van Ommen naar Zwolle

OMMEN – De KBO-PCOB Ommen (seniorenbond) houdt op 26 oktober een informatieavond over de Vechtdalverbinding. …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.