christenunie ommen stelt programma en lijst vast

  Het programma is geschreven door een commissie onder leiding van oud-raadslid Gerrit Jan Bolks. Hij zal het programma ook kort introduceren. De leden kunnen het daarna bespreken, wijzigingen voorstellen en het bestuur de opdracht geven om het definitieve programma vast te stellen en te vertalen naar speerpunten. De partij wil vooral stilstaan bij thema’s en onderwerpen die waarde toevoegen aan Ommen.

  Op dezelfde avond kunnen de leden zich ook uitspreken over de concept-lijst, die het bestuur heeft voorgesteld en waarvan Frans van der Mooren opnieuw de lijstaanvoerder is. Samen met raadslid Gerard Marsman en nieuwkomer Marleen Hemstede vormen zij de top drie van de lijst. Ageeth Bolks zal de kandidaten die avond introduceren. De ChristenUnie hoopt er op dat de drie zetels die de partij nu heeft opnieuw behaald worden en zo mogelijk worden uitgebreid, opdat ook Johan Wind zijn plek in de Ommer raad weer kan innemen.

  De ledenvergadering wordt gehouden in de Kern. Ook belangstellende zijn van harte welkom. Het conceptverkiezingsprogramma staat vanaf 2 november op de site van de ChristenUnie Ommen.

  LAAT EEN REACTIE ACHTER

  Vul alstublieft uw commentaar in!
  Vul hier uw naam in

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.