cda overijssel in gesprek met kamerleden pieter omtzigt en maurits von martels over het regeerakkoord

  Wat betekent het nieuwe regeerakkoord voor de inwoners van Overijssel? Waar liggen de kansen en wat vraagt dat van gemeenten en de provincie?

  Regio
  De Tweede Kamerleden willen in een open gesprek de verbinding leggen tussen het regeerakkoord en de regionale en lokale politiek. Deze ochtend krijgen belangstellenden de kans om uit eerste hand bijgepraat te worden over de laatste stand van zaken en hun vragen te stellen.

  Welkom
  Geïnteresseerden zijn op zaterdag 14 oktober van harte welkom van 10:00 uur tot 12:00 uur, in Het Centrum, Constantijnstraat 7a te Nijverdal. Aanmelden is gewenst (communicatie@overijssel.cda.nl), maar zeker niet verplicht. De koffie staat klaar vanaf 9.45 uur. De bijeenkomst in Het Centrum in Nijverdal wordt geleid door voorzitter van CDA Overijssel Maarten Westerduin en fractievoorzitter van de Overijsselse CDA Statenfractie Martin Reesink. Ook gedeputeerden Eddy van Hijum en Hester Maij zijn aanwezig.

   

  LAAT EEN REACTIE ACHTER

  Vul alstublieft uw commentaar in!
  Vul hier uw naam in

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.