Home / cda overijssel in gesprek met kamerleden pieter omtzigt en maurits von martels over het regeerakkoord

cda overijssel in gesprek met kamerleden pieter omtzigt en maurits von martels over het regeerakkoord

Wat betekent het nieuwe regeerakkoord voor de inwoners van Overijssel? Waar liggen de kansen en wat vraagt dat van gemeenten en de provincie?

Regio
De Tweede Kamerleden willen in een open gesprek de verbinding leggen tussen het regeerakkoord en de regionale en lokale politiek. Deze ochtend krijgen belangstellenden de kans om uit eerste hand bijgepraat te worden over de laatste stand van zaken en hun vragen te stellen.

Welkom
Geïnteresseerden zijn op zaterdag 14 oktober van harte welkom van 10:00 uur tot 12:00 uur, in Het Centrum, Constantijnstraat 7a te Nijverdal. Aanmelden is gewenst (communicatie@overijssel.cda.nl), maar zeker niet verplicht. De koffie staat klaar vanaf 9.45 uur. De bijeenkomst in Het Centrum in Nijverdal wordt geleid door voorzitter van CDA Overijssel Maarten Westerduin en fractievoorzitter van de Overijsselse CDA Statenfractie Martin Reesink. Ook gedeputeerden Eddy van Hijum en Hester Maij zijn aanwezig.

 

Lees ook

Valvetronic Brassband op herhaling in Bostheater Ommen

OMMEN – Vergeet ‘Dansen met Jansen’, daar komt helemaal niets van terecht. Het wordt ‘Dansen …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.