Home / cda milieuonderzoek lelystad airport moet over

cda milieuonderzoek lelystad airport moet over

Hoewel de staatssecretaris ervan uit gaat slechts voor een klein deel van het gebied het milieuonderzoek opnieuw te hoeven doen, ziet de CDA-Statenfractie het liefst dat het onderzoek voor het gehele gebied opnieuw gedaan wordt.

“In dit dossier stapelt zich fout op fout. Wie zegt dat dit de laatste is. Willen wij een betrouwbare overheid zijn, dan kunnen we niet anders dan het hele proces voor het in kaart brengen van effecten van Lelystad Airport opnieuw te doen, inclusief de inspraak van omwonenden”, stelt woordvoerder Bouwien Rutten.

Lees ook

Ontwerp Omgevingsvisie Dalfsen 1.0 nu in te zien

DALFSEN – Het eerste concept Omgevingsvisie van de gemeente Dalfsen is vanaf heden tot en …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.