Home / bridgedrive in dalfsen voor unicef

bridgedrive in dalfsen voor unicef

De opbrengst is geheel bestemd voor Unicef met het thema “Kinderen naar school”. Onderwijs is de sleutel voor de ontwikkeling van een kind én van een samenleving. Een kind dat goed onderwijs krijgt, krijgt kansen voor de toekomst. Daarom heeft ieder kind recht op goed onderwijs. Overal en altijd.

Wilt u op een plezierige manier meehelpen aan een betere toekomst voor kinderen, schrijf dan in voor deze bridgedrive. Inschrijven kan tot 11 november via de website van de Bridge Sociëteit Dalfsen: www.bridgeclub-dalfsen.nl. Daar vindt u ook meer informatie over deze bridgedrive.

Lees ook

Talentenhus organiseert Tikkie Takkie Voetbal

NIEUWLEUSEN – Op 21 en 28 mei biedt het Talentenhus in samenwerking met Dalfsen Beweegt, …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.