bridgedrive in dalfsen voor unicef

  De opbrengst is geheel bestemd voor Unicef met het thema “Kinderen naar school”. Onderwijs is de sleutel voor de ontwikkeling van een kind én van een samenleving. Een kind dat goed onderwijs krijgt, krijgt kansen voor de toekomst. Daarom heeft ieder kind recht op goed onderwijs. Overal en altijd.

  Wilt u op een plezierige manier meehelpen aan een betere toekomst voor kinderen, schrijf dan in voor deze bridgedrive. Inschrijven kan tot 11 november via de website van de Bridge Sociëteit Dalfsen: www.bridgeclub-dalfsen.nl. Daar vindt u ook meer informatie over deze bridgedrive.

  LAAT EEN REACTIE ACHTER

  Vul alstublieft uw commentaar in!
  Vul hier uw naam in

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.