breicafe in bibliotheek oudleusen

  Onder leiding van twee ervaren breisters kan men ideeën opdoen, vragen stellen en patronen uitwisselen. Op de eerste middag worden er ook voorbeelden van werkstukjes getoond. In de bibliotheek is een uitgebreid assortiment boeken en tijdschriften te vinden om ideeën op te doen en met deze leuke hobby bezig te gaan.

  Het Breicafé wordt gehouden van 14.30 tot 16.00 uur in de bibliotheek aan de G.W. Spiegelstraat 6, Oudleusen. Eénmaal per maand wordt ’s middags het breicafé gehouden in Bibliotheek Oudleusen. Voor meer informatie: www.bibliotheekdalfsen.nl of bib.oudleusen@bibliotheekdalfsen.nl.

  LAAT EEN REACTIE ACHTER

  Vul alstublieft uw commentaar in!
  Vul hier uw naam in

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.