Home / boekstartcafe gaat zwemmen bij ommy

boekstartcafe gaat zwemmen bij ommy

Ouders en broertjes en zusjes die vrij zijn vanwege de herfstvakantie zijn ook van harte welkom! Kinderen zonder zwemdiploma doen verplicht mee aan het zwemprogramma, kinderen met een A of B diploma mogen vrij zwemmen. Halverwege de les is er een kleine pauze met iets lekkers en een verhaal.

Het zwemgebeuren begint om 11.00 uur, inloop vanaf 10.45 uur. De toegang voor deze speciale ochtend is gratis, wel moet er (verplicht) gereserveerd worden. Bij de reservering moet het aantal volwassenen, aantal kinderen, de leeftijd van elk kind en of het een zwemdiploma heeft, vermeld worden. Voor elk kind mag een volwassen begeleider gratis mee.

Het zwemprogramma is om 12.00 uur afgelopen, er kan op eigen gelegenheid en voor eigen risico nog tot 12.30 uur door gezwommen worden.

 

Lees ook

Fietstocht van Saam Welzijn vanuit Dalfsen

DALFSEN – Saam Welzijn in Dalfsen houdt op dinsdag 27 juli weer een fietstocht. Vertrek …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.