Home / beleef de nacht van de nacht in het reestdal

beleef de nacht van de nacht in het reestdal

Deelnemers kunnen tussen 19.00-20.00 u starten vanaf de Wheem. Onder leiding van een gids loopt men groepsgewijs een mooie route door het Reestdal. In het donker is je gehoor heel belangrijk en onderweg wordt dan ook met name dit zintuig geprikkeld met verhalen en muziek.
Waar en wanneer?

Deelnemers kunnen tussen 19.00-20.00 uur starten bij Bezoekerscentrum De Wheem, Oud Avereest 22 te Balkbrug. De wandeling duurt ongeveer 1,5 uur en bij terugkomst branden de houtvuurtjes buiten en is er voor de liefhebbers koffie, thee en warme chocolademelk. Deelname aan de wandeling kost € 3,- per persoon, kinderen en donateurs € 1,50. Vooraf aanmelden is niet nodig.

Nacht van de Nacht
Dit jaar is alweer de dertiende Nacht van de Nacht. Het is een jaarlijks terugkerend evenement op een zaterdag in oktober. Met de Nacht van de Nacht willen natuurorganisaties zoals Landschap Overijssel de mensen bewust maken van de hedendaagse lichtvervuiling en ze laten genieten van de donkere nacht. De boodschap is: ’s nachts geen overbodige verlichting!

Lees ook

‘Op het geniale af’ van Benedict Wells

Het Boek van de Week Francis Dean woont met zijn moeder in een trailerpark in …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.