balkbrug tevreden met een half ei

  In Wanneperveen was het duel nauwelijks op gang of doelman Joey Overes kon de bal uit het net plukken, nadat hij geen antwoord had op een kanonskogel van Jordy van der Vegt. De valse start werd geëgaliseerd door Patrick Bloemberg, die met een rake hoofdknik de partijen op gelijke hoogte bracht. Oké, we gaan even strepen. Steven Zwiers geblesseerd van de mat en Freek Haveman er in. Die invaller laat direct van zich spreken en brengt Lennart Baas in stelling, 1-2. De rust breekt aan en dan blijkt ook dat Lars Heldt niet verder kan en Wouter Scholte het met een kaart op zak beter acht dat hij wordt vervangen. Bas Dragt en Robin Mennink mogen het over nemen en Runherd is door zijn troeven heen.

  De thuisclub doet zijn reputatie eer aan en begint te stormen. Al vroeg na de hervatting knikt routinier Henk Kleene raak en lijkt Balkbrug rijp voor de slacht. “Gelukkig gebeurde dat niet”, diept Runherd uit zijn grijze massa. “Langzaam maar zeker namen we het weer over.” In het eindstuk had Dennis Fermin de Balk naar een driepunter kunnen schieten, maar hij wist de samenwerking met invaller Haveman niet te voorzien van een gouden lijst. “2-2, ik kan ermee leven”, besloot Runherd.

  Stand 4E: Steenwijkerwold 4-12, Pesse 3-9, Oranje Zwart 3-7, De Blesse 4-7, Balkbrug 4-7, Old Forward 4-6, Steenwijk 4-6, Oldeholtpade 4-6, Ruinen 3-4, Veno 3-3, Wacker 4-3, BEW 4-3, Kraggenburg 4-3 en RKO 4-0.

  LAAT EEN REACTIE ACHTER

  Vul alstublieft uw commentaar in!
  Vul hier uw naam in

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.