Home / balkbrug stelt trainer dik runherd teleur

balkbrug stelt trainer dik runherd teleur

Ook Bas Dragt kon het onheilstij voor Balkbug niet keren

Runherd speelde de strenge schoolmeester. “Als ik cijfers moest geven, kregen Arjan Deuzeman en Joris Bouwman een zes, de rest een vijf of minder. Ja, ik ben teleurgesteld. Het was allemaal net niet vandaag. Kraggenburg is echt niet beter dan Oldeholtpade, maar het lag aan onszelf. We speelden slap, niet geconcentreerd, pfff, hou op, los zand was het. Onder de maat en ver beneden ons kunnen.” De emotie was nog niet ingedaald, maar afgaande op zijn relaas van Runherd kunnen de spelers van Balkrug rekenen op twee pittige trainingen komende week. Toch gaat het op sportcomplex De Brem gelijk op voor rust, waar Balkbrug maar zo op voorsprong had kunnen komen.

Robin Mennink krult een vrije trap echter tegen de lat in plaats van tegen het nylon. “Tja, Arjan Deuzeman voorspelde het al: typisch zo’n middag dat niets lukt trainer. Hij kreeg gelijk.” Erwin Tissingh is de dertig ruim gepasseerd, maar nog altijd van grote waarde voor keuzeheer Gerrit Bien. Joey Overes heeft al vroeg in het tweede bedrijf geen antwoord op zijn gevoelige krul welke het nylon streelt. Balkbrug kan niet antwoorden en wordt geen moment gevaarlijk.

Er lukt weinig tot niets, ziet Runherd tot zijn afgrijzen. Met nog een minuutje of tien te gaan valt het doek. Overes verdedigt iets te enthousiast en ziet de arbiter tot zijn grote schrik fluiten en naar de stip wijzen. Tissingh mag de trekker over halen en daarna is het ‘over en uit’ met De Balk. “Ik wil zondag een ander Balkbug aan het werk zien tegen BEW”, waarschuwt Runherd indirect zijn spelersgroep.

Stand 4E: Steenwijkerwold 2-6, De Blesse 2-6, Pesse 1-3 (+5), Oranje Zwart 1-3 (+1), Balkbrug 2-3 (+1), VENO 2-3 (+1), Steenwijk 2-3 (+1), Wacker 2-3 (-), Oldeholtpade 2-3 (-1), BEW 2-3 (-1), Kraggenburg 2-3 (-3), Ruinen 2-1, Old Forwad 2-0 (-3) en RKO 2-0 (-10)

Lees ook

‘Op het geniale af’ van Benedict Wells

Het Boek van de Week Francis Dean woont met zijn moeder in een trailerpark in …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.