balkbrug heeft geen kind aan bew

  “Het was echt hosanna”, vertelde Runherd goedgemutst. “Na het debacle tegen Kraggenburg hebben de jongens het goed opgepakt.” Op de Balk was het bij rust eigenlijk al bekeken, met dank aan de scherpschutters Patrick Bloemberg en Lennart Baas, die uiteindelijk met drie treffers p.p. hun productie opkrikten.

  Halverwege verklapte het scorebord 3-0. Bloemberg mocht het bal openen, op aangeven van Steven Zwiers. Baas wilde niet achterblijven en nam de 2-0 voor zijn rekening. Zwiers en Bloemberg? Goed stel hoor en verantwoordelijk voor de 3-0 bij rust. Als na de thee uitblinker Nick Jansen Baas vrij ziet staan is het alweer bingo (4-0). Op aangeven van Freek Havekamp voltooit Bloemberg zijn hattrick(5-0). Goed voorbeeld doet goed volgen. Zwiers wil niet achterblijven en rondt koeltjes voorbereidend werk van Wouter Scholte af (6-0). Het is kat en muis en allang over en uit, maar een baalmomentje voor Joey Overes blijft niet uit. Elke keeper houdt graag de nul, maar dat is Overes deze keer niet gegund. Smetje op de wedstrijd waar verder geen mens van wakker ligt. Bart de Bruin redt in de toegevoegde tijd de eer voor de bezoekers uit Vledder. Eindstand 6-1. “Ik ben dik tevreden over vandaag, maar er volgen nu twee zware uitwedstrijden. Oranje Zwart en Veno”, hield Runherd een slag om de arm. “Na deze duels weet ik waar we staan.”

  Stand 4E: Steenwijkerwold 3-9, Pesse 2-6 (+11), Oranje Zwart 2-6 (+3), Balkbrug 3-6, De Blesse 3-4 (+5), Steenwijk 3-4 (+1), Wacker 3-4 (0), Veno 2-3, Old Forward 3-3 (+5), Oldeholtpade 3-3 (-3), BEW 3-3 (-6), Kraggenburg 3-3 (-11), Ruinen 2-1 en RKO 3-0.

  Meer foto's

  LAAT EEN REACTIE ACHTER

  Vul alstublieft uw commentaar in!
  Vul hier uw naam in

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.