Home / bakfeest dalfsen klaar voor vijftiende editie

bakfeest dalfsen klaar voor vijftiende editie

De avond gaat los met de Friese rockband ‘The Bounty Hunter’ s’ met Johannes Rypma, bekend van ‘The Voice of Holland’ die het publiek alvast een warming up geeft.

Daarna, om circa 21.45 uur, zal de formatie Di-rect losgaan. Mental Theo, die in 2015 de tent ook al plat draaide, zal daarna de tent op zijn grondvesten laten schudden.  ‘Mooi Wark’ was vele jaren begin act en had de wens om een keer de avond bij het Sallands Bakfeest af te sluiten. Dat gaat dit jaar gebeuren! Tussen alle optredens door, zal DJ Erik Docter de bezoekers vermaken met zijn draaikunsten.

De feesttent is dit jaar weer iets groter, ook omdat de laatste jaren het aantal bezoekers gegroeid is. De garderobe, waar capaciteitsproblemen waren, is dit jaar uitbesteed en verdubbeld in omvang. Tevens is de entree qua opzet gewijzigd.

Ook dit jaar is het mogelijk om gebruik te maken van het busvervoer. Bij voldoende opgave per opstapplaats zullen de bussen rijden. Kosten: 10 euro retour inclusief entree. Voor opgave: www.bakfeest.nl.

Het feest begint om 20.30 uur. De entree vóór 22.00 uur is 5 euro en ná 22.00 uur 10 euro.

Lees ook

Langlopende exposities en activiteiten

Ommen Galerie Tom Lucassen, Prinses Julianastraat 10, open donderdag 13.00 – 17.00 uur, vrijdag 09.30 …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.