bacon fat louis presenteert nieuw album in cafe de herberg in ommen

  De limited edition bevat de nieuwe CD en een boek met artwork van kunstenaar Pieter Zandvliet. Daarnaast gaan gastmuzikanten Willemien Ahuis en Ruud Fieten een bijdrage leveren op het podium.

  Album
  Op het nieuwe album van Bacon Fat Louis staat het verhaal van Henry Sloan centraal. De man die als voorbeeld diende voor veel beroemde muzikanten uit de delta. Van hemzelf zijn echter nooit opnames gemaakt. Bacon Fat Louis plaatst Henry Sloan in de moderne tijd en beschrijft de legende in zeventien songs en geluidsfragmenten. Dit album luistert vooral als een soundtrack. Er wordt zelfs gedacht aan de verfilming van het project.

  Bacon Fat Louis
  Bacon Fat Louis bespeelt voornamelijk huisgemaakte instrumenten, zoals de driesnarige Cigarbox guitars en een drumstel bestaande uit pannen en flessen. Het album is vanaf oktober verkrijgbaar op iTunes, Spotify en via www.baconfatlouis.nl

  LAAT EEN REACTIE ACHTER

  Vul alstublieft uw commentaar in!
  Vul hier uw naam in

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.