appartementen residentie slingerdael in de verkoop

  Op het kantoor van Jeanette Visscher Makelaars staat de telefoon roodgloeiend nadat bekend werd dat er een vervolg aan Residentie Slingerdael gegeven wordt. ‘De animo voor de appartementen is enorm’, aldus Jeanette Visscher. De makelaar sluit een loting voor het project dan ook niet uit. Maar geïnteresseerden hebben nog steeds de mogelijkheid om zich aan te melden. Dit kan tot 8 november. Daarna zal bekend worden of er daadwerkelijk een loting plaats zal vinden.

  Uniek woonproject
  Een uniek woonproject aan de rand van het karakteristieke Dalfsen, waarbij woonplezier en leef comfort zijn samengevoegd in Residentie Singerdael. De dorpse levendigheid van Dalfsen en veelheid aan voorzieningen maken de prettige leefomgeving compleet. Het project omvat 28 huur- en 29 koopappartementen in het midden- en hoger segment. Dit project voldoet volledig aan de vraag die er in Dalfsen is”, aldus Erik van den Brand, mede-eigenaar van initiatiefnemer Estea.

  Kopers en huurders die in Slingerdael komen te wonen, wonen volledig zelfstandig en vrij. Daarnaast kunnen zij, indien nodig, gebruik maken van allerhande aanvullende voorzieningen, die door Samen Aangenaam Ouder Worden worden aangeboden. Aannemer Kuiper Arnhem verwacht begin 2018 te kunnen starten met de bouw.

  Verkoop 2-onder-1-kapwoning
  Naast de realisatie van Residentie Slingerdael worden er 8 stuks 2-onder-1-kapwoning gerealiseerd. De verwachting is dat deze woningen ook zo snel mogelijk in de verkoop gaan.

  Voor meer informatie over het project en de mogelijkheden kunnen geïnteresseerden contact opnemen met Jeanette Visscher Makelaars. Telefonisch bereikbaar via 0529-438777. En kijk voor meer informatie ook op www.slingerdaeldalfsen.nl.

  LAAT EEN REACTIE ACHTER

  Vul alstublieft uw commentaar in!
  Vul hier uw naam in

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.