altena ontwaakt en kraakt ozc

  “In de eerste helft ging het gelijk op”, analyseerde Pascal Weteringe. “Na rust hadden ze enkele omzettingen gedaan die goed uitpakten. We hadden zo 1, 2, 3 geen antwoord. Na de 2-0 scoren we de aansluitingstreffer en gaan alles of niets spelen. Dat pakte niet goed uit. In blessuretijd wordt het 3-1 in plaats van de gewenste 2-2.”

  Misschien was het anders gelopen als Jesse de Lange de enige kans voor rust had verzilverd, maar ja, als, als. Als een verhaal begint met als, dan weet je het wel. De trainer van OZC zag dat Frank Altena zijn team na de thee bij de hand nam. De aanvalsleider van Lutten bediende Ronald Kosse en dat betekende 1-0. De 2-0 zijn voorzien van de initialen FA. De routinier snoept Niels Jansen de bal af en verschalkt doelman Bennemeer.

  Met nog een minuutje of acht op de klok brengt Tom Kok koppend de spanning terug. Op last van Weteringe wordt het accent meer op de aanval gelegd, maar het gewenst resultaat blijft uit. De cijfers 90 staan al een tijdje op de klok als Roy Strijker tekent voor de laatste treffer in deze sportieve ontmoeting, 3-1. 

  Stand 3D:
  LTC 6-16
  ZZVV 6-14
  Hardenberg ’85 6-11
  Tonego 6-10 (+7)
  Lutten 6-10 (+4)
  Hollandscheveld 5-9
  Hoogeveen 6-9
  SCD ’83 6-7 (-4)
  OZC 6-7 (-4)
  BSVV 6-7 (-6)
  FDS 6-5
  Fit Boys 5-4
  SVN ’69 6-4
  SCN 5-1

  LAAT EEN REACTIE ACHTER

  Vul alstublieft uw commentaar in!
  Vul hier uw naam in

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.