Home / activiteiten de kei weer van start

activiteiten de kei weer van start

Tweewekelijks op woensdagmiddag van 15.00 tot 16.30 uur is een groep, van momenteeel vier kinderen bij SMON Welzijn bezig met activiteiten op allerlei gebied, van koken en knutselen tot sporten en schilderen. Tijdens deze middagen wordt er gewerkt met pictogrammen (kaarten met afbeeldingen) en is er ruimte voor het nemen van eventuele medicatie en een rustmoment.

De kosten voor deelname aan De Kei zijn 5 euro per maand. Hiervoor kunnen de kinderen meedoen aan alle activiteiten die De Kei aanbiedt. Heb jij zin om ook bij De Kei te komen of wil je meer informatie, neem dan contact op met Nanda Knol van SMON Welzijn via 06-49399366 of mail naar nanda@smon.nl.

Lees ook

Het Boek van de Week

‘Het geheim van het Nachtegaalbos’ van Lucy Strange Soms kom je een boek tegen waarvan …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.