aco atleten prominent aanwezig bij de diepe hel

  Tekst: Willem Lampe

  Op de 1000 meter voor de jongste jeugd scoorden Wiep Seinen en Yinthe Buitenkamp een clubrecord in respectievelijk 4.24 en 4.36 minuten.
  Emma Duval stelde haar persoonlijke record scherper naar 4.25 minuten, terwijl Noor van den Enk haar beste tijd ooit terugbracht tot 5.07 minuten. Jip Seinen finishte in een rappe 4.18 minuten.

  De 5000 meter was een exclusief Ommer feestje. Aline Kootstra en Nick Marsman pakten goud bij de senioren in respectievelijk 18.47 minuten (persoonlijk record) en 15.54 minuten. Nick kon de concurrentie prima voor blijven, terwijl Aline op de laatste 100 meter hard moest sprinten voor haar eindzege. Ook Rene van Weezep scoorde goud in de categorie mannen-50. Hij liet de klok stoppen bij 19.43 minuten.

  Op deze zwaar bezette 10 kilometer zette Marieke ten Brinke een clubrecord neer door te finishen in 40.33 minuten. Jolanda Dijk pakte een dik pr op en verbeterde dit met ruim twee minuten. Hetzelfde deden Ella Herbrink en Bennie Haverkort, die de chronometer lieten stoppen bij 59.36 en 43.17 minuten.

  LAAT EEN REACTIE ACHTER

  Vul alstublieft uw commentaar in!
  Vul hier uw naam in

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.