zeventiende editie koersbaltoernooi dalfsen geslaagd

  Het winnende team van het Koersbaltoernooi: Dalfsen 1

  Nieuwleusen 1, het team van Jan Kragt, werd tweede. Hoewel de twee teams na zes wedstrijden beide vier wedstrijden wonnen, had Dalfsen uiteindelijk een beter wedstrijdgemiddelde. Het team van Nieuwleusen 2 met Jan Dijk als teamcaptain was de beste van de vier teams die allen drie wedstrijden hadden gewonnen. Wethouder Jan Uitslag was blij dat uit alle vijf kernen één of twee koersbalteams in Lemelerveld meespeelden. Het spel is toch moeilijker dan hij dacht, moest hij bekennen. Opvallend vond hij de rust, gedrevenheid en concentratie waarmee gespeeld werd. De winnaar mag volgend jaar het toernooi organiseren. Voor een uitgebreider verslag en foto’s zie www.swolemelerveld.nl

  LAAT EEN REACTIE ACHTER

  Vul alstublieft uw commentaar in!
  Vul hier uw naam in

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.