Home / zeventiende editie koersbaltoernooi dalfsen geslaagd

zeventiende editie koersbaltoernooi dalfsen geslaagd

Het winnende team van het Koersbaltoernooi: Dalfsen 1

Nieuwleusen 1, het team van Jan Kragt, werd tweede. Hoewel de twee teams na zes wedstrijden beide vier wedstrijden wonnen, had Dalfsen uiteindelijk een beter wedstrijdgemiddelde. Het team van Nieuwleusen 2 met Jan Dijk als teamcaptain was de beste van de vier teams die allen drie wedstrijden hadden gewonnen. Wethouder Jan Uitslag was blij dat uit alle vijf kernen één of twee koersbalteams in Lemelerveld meespeelden. Het spel is toch moeilijker dan hij dacht, moest hij bekennen. Opvallend vond hij de rust, gedrevenheid en concentratie waarmee gespeeld werd. De winnaar mag volgend jaar het toernooi organiseren. Voor een uitgebreider verslag en foto’s zie www.swolemelerveld.nl

Lees ook

Politiek Verwoord

Dalfsen – Verschillende politieke partijen uit de gemeente geven hun actuele standpunten weer. In deze …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.