Home / winter fair in hardenberg schuift datum naar voren

winter fair in hardenberg schuift datum naar voren

De nieuwe datum zorgt twee maanden voor Winter Fair al voor toegenomen belangstelling onder deelnemers. Volgens de organisatie zijn op dit moment 100 inschrijvingen binnen. “Daarmee lopen we voor op vorig jaar. Toen eindigden we uiteindelijk op 150 deelnemers. We verwachten dat aantal dit jaar te overtreffen. We merken dat de nieuwe datum niet alleen in trek is onder oud-deelnemers, ook veel nieuwe ondernemers melden zich aan. Het gaat zelfs zo snel dat we stop hebben op een aantal branches”, aldus Kolthof.

Winter Fair bestaat uit feestelijk aangeklede stands en pagodetenten. Van (klassiek) interieur tot kleding, van uiterlijke verzorging tot kunst en van bloem- en groeiproducten tot delicatessen. In 2016 kwamen meer dan 11.500 bezoekers op het driedaagse indoorevenement af.

Voor een aantal branches zijn er momenteel nog plaatsen op de beursvloer beschikbaar. Zij kunnen online het inschrijfformulier vinden op: www.winterfair-hardenberg.nl of contact opnemen met Annie Kolthof (beursorganisator): 0523-289865, e-mail: anniekolthof@evenementenhal.nl.

Lees ook

Oud papier Ommen

OMMEN – De leden van de Ommer muziekverenigingen De Bazuin, Soli Deo Gloria en Crescendo …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.