Home / winkeliers varsenerstraat in ommen zijn bouwput zat

winkeliers varsenerstraat in ommen zijn bouwput zat

“Vorige week werd er een nieuwe riolering aangelegd in de Varsenerstraat. Ondernemers zouden hier van maandag tot vrijdag last van hebben. Op zaterdag waren de winkels nauwelijks bereikbaar, waren parkeerplaatsen afgezet en was het een enorme bende voor de winkel.”

Middels de ludieke foto op Facebook lieten de betrokken ondernemers hun onvrede blijken. Zij zouden de straat ‘zelf wel even fixen’. Daarnaast werden de hekken door de ondernemers zelf verplaatst, zodat de winkels enigzins bereikbaar werden.

De Groot vreest dat het centrum nog wel even in de steigers blijft staan: “Het centrum is al jaren een bouwput. Met de herinrichting van de Varsenerstraat en de bouw van de nieuwe HEMA zal dat het komende jaar ook wel zo blijven.”

Lees ook

Stichting ’t Lemels Arfgoed herdenkt de bevrijding

LEMELE – Op 10 april 1945 werden Lemele, Archem en Dalmsholte bevrijd door een eenheid …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.