winkeliers varsenerstraat in ommen zijn bouwput zat

  “Vorige week werd er een nieuwe riolering aangelegd in de Varsenerstraat. Ondernemers zouden hier van maandag tot vrijdag last van hebben. Op zaterdag waren de winkels nauwelijks bereikbaar, waren parkeerplaatsen afgezet en was het een enorme bende voor de winkel.”

  Middels de ludieke foto op Facebook lieten de betrokken ondernemers hun onvrede blijken. Zij zouden de straat ‘zelf wel even fixen’. Daarnaast werden de hekken door de ondernemers zelf verplaatst, zodat de winkels enigzins bereikbaar werden.

  De Groot vreest dat het centrum nog wel even in de steigers blijft staan: “Het centrum is al jaren een bouwput. Met de herinrichting van de Varsenerstraat en de bouw van de nieuwe HEMA zal dat het komende jaar ook wel zo blijven.”

  LAAT EEN REACTIE ACHTER

  Vul alstublieft uw commentaar in!
  Vul hier uw naam in

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.