Home / win kaarten voor kampeer en caravan jaarbeurs

win kaarten voor kampeer en caravan jaarbeurs

De laatste caravans bekijken, een nieuwe tent uitzoeken, wegdromen in de cabine van een prachtige camper, de laatste trends op kampeergebied ontdekken of gewoon een lekker dagje genieten van de nieuwste snufjes op kampeergebied; dat kan allemaal op de Kampeer en Caravan Jaarbeurs die van woensdag 11 tot en met zondag 15 oktober plaatsvindt in de Jaarbeurs in Utrecht.

Kampeerliefhebbers kunnen van alles bekijken en testen op het event. Zo kunnen er proefritten gemaakt worden rond het Jaarbeurscomplex in een camper of caravan en de nieuwste elektrische (vouw)fietsen en scooters worden getest op het Fietsparcours. Bezoekers kijken ook mee met het uitvouwen van vouwwagens en zien op het Innovatieplein de laatste gadgets en de winnaar van de Start Up Contest. Bovendien kan dit jaar iedereen op de camping op de parkeerplaats naast het beurscomplex blijven overnachten.

Natuurlijk kunnen er ook gelijk plannen gemaakt worden voor de eerstvolgende kampeervakantie. Er zijn namelijk heel wat verhuurpartijen met mooie campers aanwezig en veel campings waar bezoekers hun komst al kunnen vastleggen.

Ieder jaar wordt er gekozen voor een ander thema. Dit jaar is dat Nederland. Afgelopen jaar is ons eigen land namelijk tijdens de Kampeer en Caravan Jaarbeurs met 52 procent van de stemmen uitgeroepen tot populairste vakantieland. Met name voor kortere vakanties en weekendtrips is ons eigen land favoriet.

De Kampeer en Caravan Jaarbeurs is alle dagen geopend van 10.00 tot 17.00 uur. In de voorverkoop kost een kaartje 10 euro. Zie verder www.kampeerencaravanjaarbeurs.nl

 

Lees ook

Organisatie Sukerbietenfeest is er, in afwachting van vergunning, klaar voor

LEMELERVELD – Stichting Festiviteiten Lemelerveld, de organisatie van het Sukerbietenfeest, hoopt op een vergunning. Als …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.