Home / wijksteunpunt oldenhaghen wint prijs voor de buurt

wijksteunpunt oldenhaghen wint prijs voor de buurt

De prijs is beschikbaar gesteld door supermarkt Lidl in het kader van haar actie om lokale initiatieven te ondersteunen die bijdragen aan een betere en gezondere buurt. De overhandiging vond onlangs plaats in het wijksteunpunt.

“Blijven bewegen is belangrijk voor mensen, zowel geestelijk als lichamelijk. Door het plaatsen van een bewegingsapparaat in de hal van ons woonzorgcentrum kunnen de bewoners en mensen uit de buurt op een ongedwongen en sportieve wijze met elkaar in contact komen. Wij zijn dan ook heel blij met de prijs,” aldus de coördinator van het wijksteunpunt.

Lees ook

FC Ommen stelt teleur in openingsduel tegen Avereest 

BALKBRUG – Waar FC Ommen een geslaagde bekercampagne achter de rug heeft met drie overwinningen …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.