volleybalvereniging flash presenteert jeugdteams seizoen 2017 2018

  Afgelopen donderdag vond deze avond plaats voor het nieuwe seizoen 2017-2018. De in totaal 18 jeugdteams van Flash werden onder begeleiding van muziek en applaus in de belangstelling gezet. De voorzitter van Flash, Tineke Meijerink, sprak vol trots over deze grote groep leden. De toekomst van de vereniging.

  Na de presentatie aan de aanwezigen mochten de jeugdteams op de foto en kregen een clinic aangeboden door enkele dames van het eerste damesteam van Flash. De ouders werden uitgenodigd voor een kop koffie in het Flashpoint en voor een bijeenkomst met het thema ‘Hoe goed kent u Flash’. Deze avond was wederom een succesvolle aftrap voor Flash van het seizoen 2017-2018.

  LAAT EEN REACTIE ACHTER

  Vul alstublieft uw commentaar in!
  Vul hier uw naam in

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.