vierde editie dalfser cup golf goed verlopen

  Ook de versnaperingen onderweg droegen bij aan de uitstekende sfeer. De samenwerking in de flights was geweldig. Want toen een golfkar door de wind op eigen kracht het water opzocht, werden gezamenlijk alle golfspullen uit het water gevist en kon de wedstrijd probleemloos worden vervolgd.

  Het tempo lag niet bijzonder hoog maar rond 18.00u. waren alle deelnemers binnen en kon worden genoten van welverdiende drankjes en bitterballen. Na enig rekenwerk kon de uitslag bekend worden gemaakt en de winnaars Marjan ten Wolde en Henk van Pijkeren hun prijzen in ontvangst nemen. 

  LAAT EEN REACTIE ACHTER

  Vul alstublieft uw commentaar in!
  Vul hier uw naam in

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.