Home / vierde editie dalfser cup golf goed verlopen

vierde editie dalfser cup golf goed verlopen

Ook de versnaperingen onderweg droegen bij aan de uitstekende sfeer. De samenwerking in de flights was geweldig. Want toen een golfkar door de wind op eigen kracht het water opzocht, werden gezamenlijk alle golfspullen uit het water gevist en kon de wedstrijd probleemloos worden vervolgd.

Het tempo lag niet bijzonder hoog maar rond 18.00u. waren alle deelnemers binnen en kon worden genoten van welverdiende drankjes en bitterballen. Na enig rekenwerk kon de uitslag bekend worden gemaakt en de winnaars Marjan ten Wolde en Henk van Pijkeren hun prijzen in ontvangst nemen. 

Lees ook

Het Boek van de Week

‘De moord op Windsor Castle’ van S.J. Bennett Het is in juni een drukke tijd …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.