Home / veteranen nieuwleusen verdedigen titel bij ovc 21

veteranen nieuwleusen verdedigen titel bij ovc 21

Op sportpark Westbroek gaan de belegen en ervaren voetbalbokken van het organiserende OVC ’21 de strijd aan met de voormalige voetbalglorie van OZC, titelverdediger Nieuwleusen en het eveneens uit het lintdorp afkomstige USV.

Hoewel de koppen grijzer of kaler en de spieren met het jaar strammer en stijver, is de wilskracht aan geen millimeter sleet onderhevig. Voeg daarbij een scheepslading aan inzicht en ervaring en het moge duidelijk zijn dat de ‘lepe vossen’ van de vier verenigingen niet voor elkaar onder willen doen. Alles voor de sportieve eer en de eeuwige roem. Hoe zat het ook weer? O ja, zonder strijd geen overwinning en cadeautjes worden slechts uitgedeeld op Sinterklaasavond aan de kinderen en kleinkinderen.

Wie het titanengevecht tussen de veteranen van de vier clubs wil aanschouwen is van harte welkom op sportpark Westbroek, op de accommodatie van OVC ’21. De wedstrijden beginnen om 13.30 uur en rond 16.30 uur klinkt het laatste fluitsignaal. Aansluitend vindt in clubhuis De Spil de uitreiking van de Vechtdal Trofee plaats, beschikbaar gesteld door Kompanen, uw partner in financiële diensten en gehuisvest in Ommen.

Na de prijsuitreiking en enkele hersteldrankjes wordt het thuishonk van OVC ’21 omgetoverd tot balzaal, met als aanjager een zanger die zich heeft toegelegd op Nederlandstalige feestnummers en voetbalkrakers. Zie verder www.ovc21.nl.

Foto’s: Henk van Elburg

Lees ook

Voetbal Dalfsen

ASC’62 verliest van Quick’20 uit Oldenzaal ASC’62 speelde de eerste competitiewedstrijd thuis tegen Quick’20 en …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.