Home / uniek theater seizoen met theaterschool luna

uniek theater seizoen met theaterschool luna

De theaterschool staat voor kwaliteit en plezier. Tijdens de anderhalf uur durende les, krijgen de leerlingen op het gebied van musical, dansen, zingen en acteren in een leuke afwisselende les. Daarnaast biedt de theaterschool ook dans, zang en privé lessen en auditie trainingen aan. Om het plaatje compleet te maken hebben geven we ook musical workshops met Bekende Nederlanders zoals Pia Douwes, Iris Hesseling, Bart Boonstra, Ron Boshard en ga zo maar door!

Optredens, Musicals en eindpresentatie. We spelen grote zelfgeschreven en gecomponeerde musicals in grote theaters en meerdere presentatie in het jaar. Ook treden we vaak op bij straattheaters en andere evenementen. Geef je op! Ben je na het lezen van dit artikel enthousiast geworden? Wil je iets met film, reclames, musical, theater en/of dans doen, of staat dans ,zang en spelplezier voorop. Kom vanaf zaterdag 9 september 13.00 tot 14.30 uur dan een proefles volgen Bij Gymzaal het Mossink in Holten en voel de magie van Theaterschool Luna.

Info; www.theaterschoolluna.nl  
Mail; juliette.maarseveen@hetnet.nl 
Tel: 0655583147 

Lees ook

Het Boek van de Week

Iedereen gaat wel eens graag naar buiten. Dan loop je door het stadspark, de hei …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.