Home / uniek concert bostheater ommen

uniek concert bostheater ommen

Canta Libre is een popkoor uit Hardenberg en bij velen bekend. Maar wie zijn de Stepping Stones? Welnu, dat is een gelegenheidsband, bestaande uit vier boswachters uit onze regio. In hun schaarse vrije tijd maken deze drie heren en één dame niet onverdienstelijk muziek.

Onlangs heeft deze band samen met Canta Libre gerepeteerd, wat resulteert in een gezellig en uniek muzikaal gebeuren. Beslist de moeite waard om de gang naar het bostheater te maken. Een gezellige invulling van zondagmiddag 24 september is gegarandeerd. U vindt het bostheater aan de Besthemerberg 1 in Ommen.

Lees ook

Cabaretavond Twee Recht Twee Averecht

OMMEN – Op vrijdag 5 november houdt De Gemienschop van Oll Ommer een cabaretavond in …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.