twente plat speelt in trefkoele

  Het begon allemaal als een eenmalig grammofoonplatenproject. Een viertal Twentse humoracts kwamen bijeen voor de live opname van de LP “Twente Plat”. Het succes was ongekend en in korte tijd gingen er meer dan 35.000 (!) LP`s over de toonbank. Vanaf dat moment was er dan ook geen houden meer aan en nu reist het gezelschap dus al 40 jaar kris kras door Oost- Nederland om bezoekers in dorpscentra, zalen en theaters te laten genieten van al het moois dat de Twentse humor te bieden heeft.

  Want Twente Plat staat nog steeds voor een oergezellig en onvergetelijk avondje uit, waar de lachspieren het zwaar te verduren krijgen. Niet voor niets is de Twentse humor een van de aanstekelijkste van ons land en daar weten de leden van de groep perfect mee om te springen. Hendurk & Geessie is het boerenechtpaar, dat graag verhaalt over de belevenissen op het Twentse platteland, Mans is de jonge plattelander die zich probeert staande te houden in Den Haag als beveiliger van Mark Rutte. Een van de hoogtepunten uit het programma is zeker ook de verschijning van Aaltje & Trijntje, twee al wat oudere hartsvriendinnen, die van hun hart geen moordkuil maken. Ook de liedjes in het programma zijn zeer de moeite waard en ze worden dit seizoen live begeleid.

  Vrijdag 13 oktober komt Twente Plat naar Kulturhus De Trefkoele aan de Ruigedoornstraat 108 in Dalfsen, telefoon 0529 432338. De entreekaarten zijn vanaf heden in voorverkoop verkrijgbaar bij De Trefkoele. Telefonisch reserveren kan ook. Bel dan met de Reserveerlijn onder 074 3841718 en uw kaarten liggen op de avond zelf vanaf 19.00 uur klaar aan de kassa. Aanvang van de voorstelling is 20.00 uur. De entreeprijs bedraagt €12,50. Kijk voor meer informatie op: www.twenteplat.com.

  LAAT EEN REACTIE ACHTER

  Vul alstublieft uw commentaar in!
  Vul hier uw naam in

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.