Home / tweede kamer lelystad airport gewoon open in 2019

tweede kamer lelystad airport gewoon open in 2019

Dat meldt RTV Oost.

Tijdens het debat in de Tweede Kamer gaat het vooral over het proces en de slechte communicatie naar burgers en bestuurders. Volgens Martijn van Helvert van het CDA is er terecht veel boosheid. “Ik ken die emotie, die had ik ook bij het eerste debat vorige week. Daarbij kunnen de feiten vervagen.” Het Kamerlid pleit voor een zo kort mogelijk durende situatie.

Dijksma zegt dat er geen toekomst is voor het parachutespringen op Teuge. In geen enkele optie blijft die voorziening overeind. Ook niet bij een totale herinrichting van het luchtruim. Ze wil wel alternatieven onderzoeken en noemt Twente als mogelijke regio waar parachute gesprongen zou kunnen worden.

Lees ook

Inloopuurtje LPO in Beerzerveld

BEERZERVELD – De fractie van de Lokale Partij Ommen vergadert op maandag 25 oktober bij …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.