Home / trendy ommen kleurrijke modeshow

trendy ommen kleurrijke modeshow

De trends voor het komende seizoen zijn op het gebied van damesmode vooral vrouwelijk, zoals jurkjes en lange vesten van zachte soepele materialen. Verder zijn de kleuren rood en groen volop aanwezig. Velours, dat vorig jaar al af en toe te zien was, is bezig aan een heuse opmars. Wat schoenen betreft zijn biker shoes met stoere zolen, gespen, glitter en luipaardprints helemaal in. Het lijkt niet zo voor de hand liggend, maar juist stoere schoenen kunnen prima gecombineerd worden met een jurkje. Dat mag en kan allemaal anno 2017-2018.

Voor het eerst dit jaar werd en bij de modeshow een boekje uitgegeven met daarin alle deelnemende zaken en de huidige trends. Heel erg handig voor iedereen die nog een rustig wil kijken wat een absolute must is voor de komende herfst en de winter. Het publiek zat heerlijk in het zonnetje te genieten van de modellen en de mode, waarbij het optreden van de kinderen natuurlijk veel lof oogstte.

Lees ook

Gemeente Dalfsen digitaal in gesprek met boeren

DALFSEN – De gemeente Dalfsen sprak door de jaren heen met verschillende groepen inwoners, ondernemers, …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.