team morrenhof jansen dalfsen gaat komend seizoen voor alle prijzen

  Voorzitter Wiljo Wienen was blij met de grote opkomst van onder meer de sponsoren, ouders, de vele vrijwilligers en de plaatselijke pers. De aanwezigen kregen de kans om kennis maken met het team, de staf en het bestuur van Stichting Tophandbal Dalfsen. “De selectie heeft een kleine metamorfose ondergaan, maar we hebben veel vertrouwen in deze ‘nieuwe’ jonge groep. Iedereen binnen het bestuur en de staf is van mening dat we voor alle prijzen, dus ook de landstitel, het komende seizoen moeten gaan. Ook hoopt men in de Europa EHF cup in Oekraïne een ronde verder te komen. En het begin van de prijzen is er. De Supercup is binnen.”

  Na de ondertekening van de contracten gaf Erdy Jansen een presentatie van het bedrijf en het nieuwe bedrijfspand aan de Vesting 34 in Dalfsen. Ook het gedeeltelijk vernieuwde bestuur, de staf en alle speelsters stelden zich persoonlijk voor. Duidelijk was dat de selectie niet alleen maar met handbal bezig is. De nieuwe aanvoerster, Jill Kooij, stelde de meiden één voor één voor. Daarbij werd benadrukt wat er zoal nog naast het handballen er ‘even’ bij wordt gedaan: school, werk, studie, etcetera. Een combinatie die haast niet te doen is, tenzij men zoveel passie en enthousiasme voor de handbaldroom heeft.

  Inmiddels hebben vijftien selectiespeelsters hun intrek genomen in Hotel Haersolte in Dalfsen. De meiden hebben dit seizoen ook te maken met een volledig nieuw begeleidingsteam: trainer Monique Tijsterman, assistent-trainer Miro Stare en teammanager Regien Wienen. Wienen meld dat binnenkort ook met een tweede team gestart gaat worden. Ook dit team wordt gesponsord door Morrenhof-Jansen. De avond werd afgesloten met een gezellige barbecue.

  LAAT EEN REACTIE ACHTER

  Vul alstublieft uw commentaar in!
  Vul hier uw naam in

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.