Home / t uliefeest ieder jaar een beetje groter ieder jaar een beetje mooier

t uliefeest ieder jaar een beetje groter ieder jaar een beetje mooier

Grote Amerikanen, speciaal geprepareerde vierwieldrive Nissan Patrol’s, Buggy’s maar dit jaar ook luxe wagens waar de deelnemers normaal gesproken zich mee over de weg verplaatsen. De mithsubutsi Pajero van loonbedrijf Borst kwam voor de wagen maar ook de nieuwe Volvo XC 60 van Braakman Dienstverlening. Gerrit van der Vechte uit Heino wilde de power van zijn vier wheel drive Mercedes wel eens weten. De auto’s werden volgepakt met passagiers voor meer gewicht op de bodem en spektakel was gegarandeerd. Dit alles werd afgewisseld met een demonstratie treks van de ‘Manne van Janne’ met hun vrachtauto puller.

De zaterdag staat in het teken van trekkertrek, maar ook dan hebben de heren weer apartigheid bedacht. Op de startlijsten staan naast trekkers ook vrachtauto’s en shovels. Voertuigen die je normaal gesproken niet voor een sleepwagen verwacht. Ook zijn er demonstratie treks van de truck pullers. T’ Ulliefeest vind u aan de N35 bij de afslag Hoonhorst en duurt nog de hele dag.

Lees ook

Wethouder Ko Scheele leest voor bij de bieb

OMMEN – Van woensdag 26 januari tot en met zaterdag 5 februari zijn de Nationale …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.