stichting flappus en dierspecialist kloosterman gaan unieke samenwerking aan

  Vanaf 2012 is Stichting Flappus in Zwolle een officiële stichting. Dierenopvang Flappus vangt dieren op die om wat voor reden dan ook niet meer bij hun baasje kunnen blijven, maar ook wilde dieren die door de dierenambulance en dierenbescherming worden gebracht.
  Sinds juni 2013 is dierspecialist Kloosterman gevestigd in het centrum van Dalfsen.

  Door wijzigingen van wetgeving komt er steeds meer besef dat veel dieren in groepen gehuisvest moeten worden. Om deze reden is dierspecialist Kloosterman op zoek gegaan naar een nieuwe werkwijze om dieren samen te huisvesten. Stichting Flappus was nog altijd op zoek naar enkele benodigdheden voor het verzorgen van de dieren, met een betrouwbare service en goede afspraken, zijn we uiteindelijk bij elkaar gekomen. Door samen te gaan werken denkt de winkel dat de kennis van dieren en verstand van verzorging een goede aanvulling op elkaar zijn.

  Uw oog laten vallen op een dier? De dieren zijn bij Flappus allemaal door een dierenarts nagekeken en zijn helemaal klaar voor een nieuwe eigenaar. Bij de dierspecialist krijgt u bij de aanschaf van uw nieuwe huisdier deskundig advies over de verzorging en uiteraard zijn alle toebehoren in de winkel aan te schaffen. Middels een officieel adoptiecontract van Flappus, kunt u de eigenaar worden van één van deze dieren.

  Inmiddels zijn de eerste dieren door de nieuwe samenwerking herplaatst. Bent u ook enthousiast geworden? Kijk dan alvast voor het aanbod op www.flappus.nl of de Facebookpagina’s. Langskomen in de Prinsenstraat in Dalfsen kan ook.

  LAAT EEN REACTIE ACHTER

  Vul alstublieft uw commentaar in!
  Vul hier uw naam in

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.